فیلتر
انواع کارت گرافیک کامپیوتر : کارت گرافیک پنل کوتاه ، بلند ، معمولی و حرفه ای
کارت گرافیک Zotac مدل GeForce GT 1030 ظرفیت 2GB
ــــــ تماس بگیرید ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک Zotac - ظرفیت 2GB GDDR5 - تراشه NVIDIA GeForce GT 1030 - خروجی تصویر HDMI و DVI-D
کارت گرافیک Nvidia Geforce GT730 4GB
ــــــ تماس بگیرید ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک Nvidia Geforce GT730 - ظرفیت 4GB DDR3 - مناسب استفاده در کیس های مینی Low Profile - پورت DVI ، VGA ، HDMI
کارت گرافیک استوک NVIDIA مدل Quadro K620 2GB پنل کوتاه
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک استوک NVIDIA - ظرفیت 2GB GDDR3 - تراشه NVIDIA QUADRO K620 - خروجی تصویر Display و DVI
کارت گرافیک Asus مدل GeForce GT 710 ظرفیت 2GB
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک Asus - ظرفیت 2GB GDDR3 - تراشه NVIDIA GeForce GT 710 - خروجی تصویر HDMI ، DVI و VGA
کارت گرافیک MSI مدل GeForce GTX 1650 ظرفیت 4GB پنل کوتاه
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک MSI - ظرفیت 4GB GDDR5 - تراشه Nvidia GeForce GTX 1650 - خروجی تصویر HDMI ، DVI-D و Display
کارت گرافیک NVIDIA مدل Quadro K1200 ظرفیت 4GB پنل کوتاه
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک NVIDIA - ظرفیت 4GB GDDR5 - تراشه NVIDIA QUADRO K1200 - خروجی تصویر Mini Display
کارت گرافیک دست دوم NVIDIA مدل Quadro K2200 ظرفیت 4GB
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک دست دوم NVIDIA - ظرفیت 4GB GDDR5 - تراشه NVIDIA Quadro K2200 - خروجی تصویر Display و DVI-I
کارت گرافیک Asus مدل GeForce GT1030 ظرفیت 2GB پنل کوتاه
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک Asus - ظرفیت 2GB GDDR5 - تراشه NVIDIA GeForce GT 1030 Fanless - خروجی تصویر HDMI و DVI-D
کارت گرافیک Gigabyte مدل GeForce GT 710 ظرفیت 2GB
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک Gigabyte - ظرفیت 2GB GDDR5 - تراشه NVIDIA GeForce GT 710 - خروجی تصویر HDMI و DVI-I
کارت گرافیک مینی کیس nVidia Geforce 610 2GB
ــــــ ناموجود ــــــ
کارت گرافیک مینی کیس و کیس معمولی مدل Geforce 610 2GB
کارت گرافیک AMD Radeon HD 6450 2GB
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک AMD Radeon HD 6450 2GB - ظرفیت 2GB DDR3 - دارای پورت DVI-D ، HDMI ، VGA
کارت گرافیک AMD مدل Firepro W7000 ظرفیت 4GB
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک AMD - ظرفیت 4GB GDDR5 - تراشه AMD Firepro W7000 - خروجی تصویر DisplayPort
کارت گرافیک NVIDIA مدل GeForce GTX 550 Ti ظرفیت 1GB
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 550 Ti - ظرفیت 1GB GDDR5 - دارای پورت VGA/DVI/HDMI
کارت گرافیک A FOX مدل GT630 ظرفیت 4GB پنل کوتاه
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک AFOX - ظرفیت 4GB GDDR3 - تراشه AFOX GT630 - خروجی تصویر HDMI و DVI و D-Sub
کارت گرافیک استوک NVIDIA مدل Quadro FX4800 ظرفیت 1.5GB
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک استوک NVIDIA - ظرفیت 1.5GB GDDR5 - تراشه NVIDIA Quadro FX4800 - خروجی تصویر DisplayPort و DVI
کارت گرافیک NVIDIA مدل Quadro 5000 ظرفیت 2GB
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک NVIDIA - ظرفیت 2.5GB GDDR5 - تراشه NVIDIA Quadro 5000 - خروجی تصویر DisplayPort و DVI-I
کارت گرافیک NVIDIA مدل Quadro 4000 ظرفیت 2GB
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک NVIDIA - ظرفیت 2.5GB GDDR5 - تراشه NVIDIA Quadro 4000 - خروجی تصویر DisplayPort و DVI-I
کارت گرافیک دست دوم AMD مدل Radeon 4550 ظرفیت 512MB پنل کوتاه
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کارت گرافیک ATI - ظرفیت 512MB GDDR2 - تراشه Radeon 4550 - خروجی تصویر Display Port و DVI
مهم ترین نوع خروجی در کامپیوترها ، خروجی تصویر است . برای مشاهده تصاویر کافیست کیس کامپیوتری یا لپ تاپ خود را از طریق پورت های مخصوص مانند VGA ، DisplayPort و ... به مانیتور متصل نموده تا متناسب با قدرت پردازش تصویر کامپیوتر و رزولوشن مانیتور ، تصاویری با کیفیت را مشاهده فرمایید .
انواع کارت گرافیک
اگر پیشتر توجه کرده باشید ، تصاویر نمایش داده شده در مانیتورهای تخصصی ، از کیفیت بسیار بالاتری نسبت به تصاویر نمایش داده شده در مانیتورهای معمولی برخوردارند . یکی از علل این سطح کیفی به قدرت پردازش گرافیکی کامپیوتر باز می گردد . کارت گرافیک کامپیوترهای اداری و خانگی ، معمولا به صورت مجتمع با پردازنده اصلی هستند و به همین دلیل انتظار بسیار بالایی نمی توان از سطح کیفی تصاویر آنها داشت ؛ اما در کامپیوترهای مخصوص طراحی سه بعدی ، مدل سازی ، گیمینگ ، تدوین و تصویربرداری ، مهم ترین قطعه پردازشی ، کارت گرافیک اختصاصی است .
با تکیه بر توانایی پردازشی این قطعه ، برنامه های مختلف گرافیکی به سرعت و سهولت اجرا می شوند . همچنین تولید نتایج نهایی که معمولا به صورت رندر است ، با وجود کارت گرافیک های اختصاصی بسیار سریع تر انجام می شوند . البته تمام کامپیوترها نیز قابلیت ارتقاء به چنین قطعه گرافیکی را ندارند و پیش از خرید کارت گرافیک های ارزشمند حتما از سازگاری آن با مادربورد کامپیوتر خود اطمینان حاصل فرمایید یا جهت بررسی ، سیستم کامپیوتری خود را به دست متخصصین این حوزه بسپارید .
ضمنا در نظر داشته باشید که بهترین کارت گرافیک برای شما لزوما گران ترین نوع کارت گرافیک نمی باشد . بسته به نوع کاربری و ظرفیت ارتقاء مادربورد ، به صورت هوشمندانه کارت گرافیک مورد نیاز خود را انتخاب نمایید .
ارتقاء سطح گرافیکی و کاهش زمان تاخیر
کارت گرافیک های اختصاصی ، به طور کلی دارای دو بخش پردازنده و حافظه ( رم ) اختصاصی می باشند ؛ به همین علت در سیستم های مخصوص کار با برنامه های گرافیکی ، رندرها سریع تر تولید شده و فشار کمتری به واحد پردازش و حافظه رم وارد می شود .
با به کارگیری کارت گرافیک اختصاصی ، علاوه بر افزایش سرعت پردازش گرافیکی ، سرعت کلی سیستم نیز افزایش می یابد ؛ زیرا منابع پردازشی ، به جای درگیر شدن با پردازش های پیچیده گرافیکی ، قادر به اجرای برنامه های دیگر به موازات آنها هستند یا به عنوان نیروی کمکی به اجرای روال های گرافیکی کمک می کنند .
در برخی موارد که کاربر به پردازش های سنگین غیرگرافیکی نیز می پردازد ، بسته به مدل کارت گرافیک ، می توان روی قدرت پردازشی آن نیز حساب کرد ؛ زیرا همانطور که بالاتر نیز اشاره کردیم ، کارت گرافیک اختصاصی دارای پردازنده اختصاصی نیز هست .
بنابراین پیش از اقدام به خرید کارت گرافیک اختصاصی ، حتما رزولوشن نمایشگر خود را بررسی نمایید تا بتوانید به سطح توانایی لازم برای اهداف کاری خود دست یابید . به عنوان مثال ، برای تجربه گیمینگ به کارت گرافیکی با توانایی اورکلاک و نرخ بالای تازه سازی تصاویر نیاز خواهید داشت تا از ایجاد تاخیر در نمایش فریم ها جلوگیری کند .
رم اختصاصی به کار رفته در این کارت گرافیک ها بین 2 الی 16 گیگابایت ظرفیت دارند که بسته به سطح کاربری ، نیازهای کاربران حرفه ای از طراحان و مدلسازان تا گیمرها را پوشش می دهد . اما اگر در پردازش گرافیکی خاصی نیاز به رم با فضای بیشتری داشته باشید ، نگران نباشید زیرا این کارت گرافیک ها به صورت اشتراکی ، قادر به استفاده از فضای رم اصلی دستگاه نیز می باشند . همچنین مانند کامپیوترها که از رم هایی با معماری DDR3 ، DDR4 و ... استفاده می کنند ، رم های گرافیکی یا اصطلاحا VRAM ها نیز از فرمت های GDDR3 ، GDDR5 و ... بهره می برند . فرمت رم جدیدتر ، نشان دهنده پهنای باند بیشتر و سرعت دسترسی بالاتر پردازنده گرافیکی به دیتای درون VRAM است ؛ همین موضوع علاوه بر کارایی روی سرعت پردازش گرافیکی نیز تاثیرگذار است .
تولیدکنندگان مطرح کارت گرافیک در دنیای فناوری
شرکت های تولیدکننده قطعات سخت افزاری بسیاری ، علاوه بر ساخت قطعات پردازشی مختلف ، به تولید کارت گرافیک نیز می پردازند اما مطرح ترین نام هایی که در این زمینه شنیده می شود ، مربوط به شرکت های nVidia و AMD می باشد . جالب است بدانید که شرکت های مطرح دیگر مانند ایسوس ، MSI ، گیگابایت و ... که در زمینه تولید کارت گرافیک فعالند نیز از ریزپردازنده های تولید شده توسط این دو شرکت استفاده می نمایند .
جهت تجهیز کیس کامپیوتری مخصوص طراحی CAD ، شبیه سازی کامپیوتری CGI ، ساخت محتوای دیجیتال DCC ، یادگیری ماشین و محاسبات علمی دقیق حتما سری Quadro از nVidia و سری Fire Pro و Radeon Pro از AMD را به یاد داشته باشید .
اگر به دنبال سیستمی برای اجرای بازی های مختلف و اجرای برنامه های گرافیکی نه چندان سنگین مثل 3DMAX و افترافکت هستید ، کارت گرافیک سری GeForce از nVidia و سری R9 از کارت گرافیک های AMD را در نظر داشته باشید .
البته سری های پایین تر از AMD Radeon R9 مانند R7 نیز قادر به اجرای بازی و برنامه های گرافیکی هستند ، اما اگر به دنبال تجربه جدیدترین بازی ها هستید ، بهتر است با فناوری های روز پیش بروید .
سایز کارت گرافیک
از آن جایی که کیس های کامپیوتری در اندازه های مختلف تولید می شوند ، ارتقاء قطعاتی همچون کارت گرافیک نیز ممکن است کاربر را با محدودیت فضا همراه کند . به عنوان مثال کیس های ورک استیشن قابلیت عرضه در سایزهای مینی را نیز دارند بنابراین ، نمی توان از کارت گرافیک ها در سایز بزرگ برای این کیس ها استفاده کرد . در این موارد ، از کارت گرافیک های پایه کوتاه استفاده می گردد ، اما در کیس های تاور از کارت گرافیک های پایه بلند استفاده می شود . بنابراین پیش از خرید علاوه بر ظرفیت مادربورد ، از گنجایش کیس خود نیز مطمئن شوید .
کارت گرافیک های اختصاصی با فن داخلی ارائه می گردند تا قطعات پردازشی در حین اجرای پردازش های سنگین گرافیکی دچار سوختگی نگردند ؛ اما بهتر است در مورد تهویه داخلی سیستم نیز حساسیت به خرج داده و از سرمایه گذاری خود با اطمینان بیشتری محافظت نمایید .