کیس ورک استیشن استوک ، کیس رندرینگ استوک
کیس های ورک استیشن ، کامپیوترهایی بسیار قدرتمند هستند که با به کارگیری سخت افزارهای سطح بالا ، به کاربران حرفه ای توانایی اجرای هرگونه برنامه و یا پردازش پیچیده ای را می بخشند . به طور کلی قطعات پردازشی به کار رفته در این کیس های حرفه ای ، در سطحی بالاتر از کیس های دسکتاپ معمولی قرار دارند که در ادامه به این تفاوت ها اشاره خواهیم کرد . ضمنا با توجه به اینکه برخی قطعات پردازشی ممکن است به صورت چندگانه در این کیس ها به کار روند ، کیس های ورک استیشن را معمولا در سایز تاور می بینید .
سخت افزار کارا
پردازنده هایی که در این کیس ها به کار می روند ، معمولا از سری پردازنده های فوق العاده قدرتمند XEON محصول Intel یا ThreadRipper از AMD هستند . این پردازنده ها با بهره مندی از تعداد هسته های پردازشی بالاتر از کامپیوترهای معمولی و حافظه کش با ظرفیت بالاتر ، توانایی اجرایی سریع تری را برای برنامه هایی با نیازمندی های سطح بالا فراهم می نمایند .
با توجه به اینکه این کیس های ورک استیشن استوک بیشتر در زمینه اجرای پروژه های سنگین حوزه CAD مانند مدل سازی سه بعدی ، ساخت انیمیشن ، آنالیز تصاویر پزشکی و رندر گیری به کار گرفته می شوند ، وجود کارت گرافیک قدرتمندی از مدل Quadro محصول nVidia یا Radeon محصول AMD ، قطعا یکی از پایه های پردازشی ارزشمند این مجموعه خواهد بود . با توجه به پردازش های سنگین گرافیکی که از کیس های رندرینگ انتظار می رود ، می توان بیش از یک پردازنده گرافیکی را در این ساختار به کار برد . لازم به ذکر است که استفاده از پردازنده گرافیکی اختصاصی ، بار پردازشی گرافیکی را تا حد قابل توجهی از دوش پردازنده اصلی برمی دارد که این خود موجب افزایش کارایی کیس رندرینگ استوک مورد بحث می گردد . پورت های خروجی تصویر که این کارت گرافیک ها در اختیار کاربران قرار می دهند ، توانایی نمایش تصاویر را معمولا در بیش از دو مانیتور فراهم می کنند .
از طرفی باید در نظر داشت که صرفا به کارگیری قطعات پردازشی ، بدون توجه به ظرفیت و نوع رم به کار رفته ، به مثابه از دست دادن بخشی از ظرفیت پردازشی است . کیس های ورک استیشن استوک بسته به سطح سرویس دهی از ظرفیت بالای رم بهره می برند . نوعی از رم های مناسب کیس ورک استیشن که موسوم به ECC RAM می باشند ، با قابلیت رفع خطاهای حافظه ، پیش از تاثیر مستقیم بر سیستم ، آنها را رفع می کنند و مناسب استفاده کاربرانی هستند که درگیر پروژه های گسترده و نیازمند دقت محاسباتی بالا می باشند .
حافظه اصلی کیس ورک استیشن استوک ، می تواند هم از بین حافظه های پرظرفیت HDD انتخاب شود و هم از حافظه های پرسرعت SSD ؛ حتی شاید ترکیبی از هر دو این حافظه ها بیشتر مناسب شرایط کاری شما باشد . در هنگام انتخاب حافظه مورد نیاز خود ، به این نکته نیز توجه نمایید که حافظه های SSD ، علاوه بر سرعت دسترسی بالاتر به اطلاعات ، برق کمتری مصرف می نمایند و به دلیل اینکه از قوانین ااکترونیکی در ثبت داده ها بهره می برند ، در اثر ضربه فیزیکی ، اطلاعات کاربر از دست نخواهد رفت و به همین دلیل در مقایسه با حافظه های محبوب HDD از قیمت بالاتری برخوردارند .
در کیس ورک استیشن استوک ، استفاده از ویژگی هایی مانند RAID کردن دیسک های حافظه ، عملیاتی روتین محسوب می گردد . این ویژگی که بیشتر در سرورها و سیستم های مشابه آنها پیاده سازی می شود ، با استفاده از تکنیک mirror ، به مشابه سازی ثبت اطلاعات روی حافظه های موازی می پردازد . این تکنیک موجب می گردد در صورت خرابی حافظه اصلی ، حافظه کمکی جایگزین گردد و جریان کار متوقف نگردد .
کیس ورک استیشن ، علاوه بر توانایی انجام کارهای سنگین گرافیکی ، مناسب کارهایی از قبیل مهندسی ، هوش مصنوعی ، یادگیری ماشین و آنالیز اسناد سنگین اقتصادی نیز می باشد . بنابراین استفاده از حافظه های رم سریع با ظرفیت بالا و دیسک هایی با سرعت بارگذاری مناسب ، موجب خشنودی کاربران و سرعت اجرای روال های کاری خواهد شد .
تفاوت کیس دسکتاپ با ورک استیشن
همانطور که بالاتر به شرح امکانات کیس ورک استیشن استوک پرداختیم ، قطعا موارد استفاده این کیس های مشابه سرور ، بسیار بالاتر از یک کیس دسکتاپ معمولی است . اگر صرفا به اجرای برنامه هایی مانند مجموعه Ofiice که شامل نرم افزارهای Word ، Excel ، PowerPoint و ... است می پردازید ، وبگردی می کنید ، برنامه نویس تازه کار یا تولید کننده محتوا هستید و یا گاهی به ویرایش ویدئو و تصاویر می پردازید ، کیس های گرافیک دار و یا کیس های بدون کارت گرافیک اختصاصی نیز پاسخگوی نیازهای شما خواهند بود . اما اگر به صورت حرفه ای در زمینه های گرافیکی ، مدل سازی سه بعدی ، آنالیز و ... مشغول به کار هستید ، خرید یک کیس رندرینگ قطعا می تواند موجب بهبود روال پیشروی کارها و پروژه های بزرگ و سنگین گردد .
شاید با خود فکر کنید ، با قدرت سخت افزاری کمتر ، اما رسیدگی دوره ای و ارتقاء مستمر قطعات بتوان پروژه ها را پیش برد ، اما نکته ای که باید در نظر بگیرید ، هزینه و زمان است . سیستم قوی تر موجب افزایش بهره وری سازمانی و کاری گشته و در مدت زمان طولانی ، هزینه کمتری را جهت ارتقاء به کاربران شخصی و سازمانی تحمیل می نماید . همچنین با توجه به امکانات کارکردی که کیس ورک استیشن در اختیار کاربران قرار می دهد ، امکان از دست رفتن اطلاعات به میزان قابل توجه ای کاهش یافته و زمان از دست رفته جهت تعمیر و یا جابه جایی قطعات به حداقل خود می رسد . بنابراین بهره وری سازمانی / حرفه ای کاربران و شرکت ها در مدت زمان طولانی بالا می ماند .
استوکالا با ارائه کیس های ورک استیشن استوک بسیار توانمند از شرکت های تخصصی Dell و HP ، امکانات پردازشی سطح بالا را با قیمت بهینه و کیفیت اصیل برای کاربران فراهم نموده است .