فیلتر




کیبورد و ماوس

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448
کیبورد Lenovo KB360 مدل  با سیم
کیبورد Lenovo KB360 مدل با سیم
ــــــ به زودی ــــــ
بررسی و خرید کیبورد Lenovo KB360 با اتصال کابلی ، کیبورد با حروف حک شده فارسی و مقاوم در برابر نفوذ آب
ماوس گیمینگ  استوک A4TECH X-710BK مدل  با سیم
بررسی و خرید ماوس گیمینگ A4TECH X-710BK - محدوده دقت 100 تا 2000 - حسگر اپتیکال
کیبورد و ماوس بی سیم Ucom مدل W4100
کیبورد و ماوس بی سیم Ucom مدل W4100
ــــــ به زودی ــــــ
بررسی و خرید ست کیبورد و ماوس Ucom W4100 با اتصال وایرلس ، کیبورد با حروف حک شده فارسی و کلیدهای میانبر مالتی مدیا و مرورگر وب
کیبورد و ماوس با سیم Ucom مدل KB2860
کیبورد و ماوس با سیم Ucom مدل KB2860
ــــــ به زودی ــــــ
بررسی و خرید ست کیبورد و ماوس Ucom KB2860 مقاوم در برابر نفوذ آب و کیبورد با حروف حک شده فارسی
کیبورد و ماوس با سیم Ucom مدل KB2890
کیبورد و ماوس با سیم Ucom مدل KB2890
ــــــ به زودی ــــــ
بررسی و خرید ست کیبورد و ماوس Ucom KB2890 مقاوم در برابر نفوذ آب و دارای 9 کلید میانبر مالتی مدیا
ست کیبورد و ماوس ASUS بیسیم
ست کیبورد و ماوس ASUS بیسیم
ــــــ به زودی ــــــ
ست نو آکبند ماوس و کیبورد وایرلس ASUS اوریجینال
کیبورد Logitech K120 مدل با سیم
کیبورد Logitech K120 مدل با سیم
ــــــ ناموجود ــــــ
بررسی و خرید کیبورد Logitech/Dell/Lenovo با اتصال کابلی ، دارای کیبورد حروف، کیبورد اعداد و کنترل پخش مدیا
کیبورد گیمینگ استوک A4TECH KB-28G مدل با سیم
بررسی و خرید کیبورد گیمینگ A4TECH KB-28G - اتصال کابلی - کیبورد با حروف حک شده فارسی - کلیدهای میانبر مالتی مدیا ، مرورگر وب و حالت sleep _ مقاوم در برابر نفوذ آب
کیبورد و ماوس سیم دار SADATA SKM-1554
کیبورد و ماوس سیم دار SADATA SKM-1554
ــــــ ناموجود ــــــ
کیبورد و موس سادیتا SADATA SKM-1554 - باسیم - اتصال از طریق USB - دقت موس 1000 dpi - سازگار با تمامی نسخه های ویندوز - بدون نیاز به نصب درایور
کیبورد Gaming نیمه حرفه ای  با نور پس زمینه UCTech
کیبورد گیمینگ UCtech با نور زمینه آبی با یکسال گارانتی شرکتی

زمانی که یک کیس کامپیوتری جدید خریداری می کنید یا قصد دارید از لپ تاپ خود برای طولانی مدت استفاده نمایید ، استفاده از کیبورد و ماوس خارجی ، تبدیل به یک الزام می شود . آنچه که در خرید کیبورد و ماوس موثر است ، راحتی کار طولانی مدت با آنهاست ؛ به همین دلیل ، خرید کیبورد و ماوس را می توان مانند یک سرمایه گذاری طولانی مدت تصور کرد .
اگر از کاربران مجرب لپ تاپ ها باشید ، قطعا به این مسئله اذعان خواهید داشت که بارها لپ تاپ را باز کرده اید و ساعت ها با کیبورد و نمایشگر کوچک آن به کار پرداخته اید . البته که لپ تاپ ها برای چنین اهدافی ساخته شده اند ، اما در زمینه استفاده از کیبوردهای بعضا ناراحت لپ تاپ ها ، باید این نکته را در نظر داشته باشید که می توانند به میزان زیادی روی شکل شانه ها و سلامت انگشتان شما تاثیرگذار باشند . البته کیبورد تمام لپ تاپ ها ، ناراحت نیستند ، اما به طور کلی در کار با کیبورد لپ تاپ ها ، بسیار پیش می آید که گردن از حد معمول بیشتر خم شود که در طولانی مدت ، موجب آسیب های جبران ناپذیر به سیستم نخاعی می گردد . اما تا چه میزان با انواع کیبوردها و امکانات آنها آشنایی دارید ؟ در ادامه با استوکالا همراه باشید تا با توجه به سطح نیاز خود ، انتخاب مناسبی داشته باشید .

  

امکانات مختلف در کیبوردهای خارجی

  

کیبورد کامپیوترها را می توان در دو دسته کیبوردهای پایه و کیبوردهای پیشرفته دسته بندی کرد . در هردسته از صفحه کلیدها که گفته شد ، گزینه های مختلفی برای کیبوردها وجود دارد . وجود هر کدام از این امکانات ، موجب تفاوت در تجربه کاربری می شود . به عنوان مثال ، نیروی لازم برای فشردن کلید کیبورد جهت تایپ یک کاراکتر ، یکی از این ویژگی هاست . در ادامه با ما همراه باشید تا با سایر ویژگی های یک کیبورد آشنا گردید .
چیدمان کیبوردها
چیدمان حروف در کیبوردها ، با الهام از ترتیب حروف در ماشین تحریر صورت گرفت . به همین دلیل ، چیدمان QWERTY ، سالهای سال است که در اختیار نسل های مختلف کاربران و تایپیست هاست . چیدمان QWERTY ، بهترین نوع چیدمان برای استفاده روزمره است ؛ زیرا موجب راحتی کاربران شده و طی آزمون های انجام شده ، موجب افزایش سرعت آشنایی با حروف و تسلط بر آنها می گردد . اگر تایپیست حرفه ای باشید ، قطعا کیبوردی با چیدمان QWERTY را انتخاب کرده اید . بنابراین اگر از سرعت تایپ خود راضی هستید ، پیشنهاد نمی کنیم که به چیدمان کیبورد دیگری مهاجرت نمایید .

  

صفحه کلید مخصوص اعداد

  

اگر دقت کرده باشید ، در کیبورد لپ تاپ های 14 اینچی و کوچک تر ، معمولا صفحه کلید مخصوص اعداد که در سمت راست کیبورد قرار دارد ، حذف شده است . اگر جزو آن دسته از کاربرانی هستید که تایپ اعداد ، جزو روتین کاری تان محسوب می گردد ، کافیست یک کیبورد خارجی دارای کیبورد مخصوص اعداد تهیه فرمایید یا در صورت عدم تمایل به خرید کیبورد خارجی ، از گجت "صفحه کلید اعداد" استفاده نمایید .

  

نور پس زمینه کیبورد

  

کار کردن در نور کم ، آزاردهنده است ، اما اگر در ناحیه کاری ، نور کافی وجود داشته باشد ، تجربه کاربری بسیار خوبی برای کاربران پدید خواهد آمد . البته برخورداری از نور پس زمینه در کیبوردها ، یک ویژگی فراتر از حالت عادی است اما برای کسانی که مشکلات بینایی دارند یا در مکان هایی با نور کم به کار می پردازند ، یک انتخاب به جاست و می تواند تجربه کاربری را به سطح جدیدی منتقل نماید .

  

انواع کیبوردهای اکسترنال

   

1- کیبوردهای کابلی و بی سیم

کیبوردهای کابلی ، ابتدایی ترین و سریع ترین روش ارتباط با کامپیوتر را برای کاربران فراهم می نمایند . همچنین ، فارغ از امکانات خاص هر کیبورد ، کیبوردهای کابلی به راحتی و با هزینه معقول ، قابل جایگزینی هستند . کیبوردهای کابلی نسل جدید ، همانند کیبوردهای بی سیم ، از طریق پورت USB ، به کامپیوتر متصل می شوند ، اما در مقایسه با همتایان بی سیم خود ، سرعت بالاتری در انتقال کاراکترهای تایپ شده به سیستم کامپیوتری دارند .
از آنجایی که استفاده از کیبوردهای کابلی ، مستلزم اشغال یکی از پورت های USB برای مدت زمان طولانی است ( کل مدت روشن بودن کامپیوتر ) ، ممکن است تمایل به استفاده از کیبوردهای بی سیم داشته باشید ، اما لازم است بدانید که کیبوردهای بی سیم ، علاوه بر تاخیر بیشتر در انتقال کاراکترها به سیستم کامپیوتری ، از باتری به عنوان منبع انرژی استفاده می کنند و همچنین برای ارتباط با سیستم کامپیوتری نیز وابسته به ارتباط بلوتوث یا دانگل USB هستند .

2- کیبوردهای ارگونومیک

کیبوردهای ارگونومیک ، کیبوردهایی هستند که برای کاهش فشار بر اندام های بدن در اثر کار طولانی ، طراحی شده اند . طراحی این کیبوردها به گونه ایست که مچ دستان و بازوهای کاربر ، حتی در حالت تایپ نیز در موقعیتی طبیعی و آسوده قرار بگیرد . این کیبوردها ، انتخاب خوبی برای کاربرانی است که روزانه مدت زمان طولانی را پشت کامپیوتر خود به کار مشغولند تا در آینده به درد در ناحیه دست ، ساعد و شانه دچار نشوند .

3- کیبورد مکانیکی و membrane

کیبورد Membrane ، از دکمه های مسطح بدون فاصله ساخته شده که با فشردن هر کلید ، قادر خواهید بود تجربه تایپ مناسبی داشته باشید . این کیبوردها معمولا سروصدای خاصی تولید نمی کنند ؛ اما در مقابل ، کیبوردهای مکانیکی وجود دارند که کلیدهای آنها از هم فاصله دارند و در حین تایپ نیز سروصدا تولید می کنند .
به طور کلی ، تایپ کردن با کیبوردهای مکانیکی ، تجربه کاربری و بازخورد ضربه بهتری را برای کاربران فراهم می گرداند . بنابراین ، اگر کاربر یا تایپیست حرفه ای هستید و تاکنون از کیبوردهای مکانیکی استفاده نکرده اید ، بهتر است تایپ کردن با آن را امتحان کنید .

4- کیبورد گیمینگ

کیبوردهای گیمنگ ، صفحه کلیدهایی هستند که برای تجربه بازی حرفه ای طراحی و ساخته شده اند . دکمه های این کیبوردها ، از مقاومت بسیار بالایی برخوردارند و کمترین میزان تاخیر را در انتقال کاراکتر به سیستم کامپیوتری دارا هستند . از آنجایی که گیمرها نیز به صورت طولانی مدت ، پشت سیستم کامپیوتری خود هستند ، مهم است که در تعامل با کیبورد که اصلی ترین ابزار بازی است ، راحت باشند . بنابراین طراحی آنها ارگونومیک است و از نور پس زمینه نیز برخوردارند .

5- کیبورد مجیک

کیبورد مجیک که به صورت انحصاری توسط شرکت اپل تولید می شود ، یک کیبورد بی سیم با ظاهری ساده است و بر خلاف سایر کیبوردهای بی سیم ، از باتری قابل شارژ ، بهره مند است . برای اتصال این کیبوردها به کامپیوترهای اپل ، از فناوری بلوتوث استفاده می شود و البته ، تهیه این کیبورد ، هزینه نسبتا بالایی نیز دارد .

  

ماوس ، ابزار تعامل سریع

  

کیبوردها ، ابزار غیرقابل جداسازی از کامپیوترها هستند ، اما در زمینه تعامل کاربرپسند ، ماوس ، جایگاه ویژه ای دارد . به هر حال ، برای یک جابه جایی ساده دیگر نیاز نیست که راه های میانبر کیبورد را به خاطر بسپارید و صرفا با تکان دادن ماوس این هدف میسر می گردد . برای آشنایی با انواع ماوس و کاربردهایشان با استوکالا همراه باشید .

  

ماوس ها از نظر روش ارتباطی

  

1- ماوس کابلی

این نوع ماوس ، از طریق اتصال کابل به پورت USB ، قادر به انتقال دستورات کاربران به کامپیوتر است و در این زمینه سرعت بالایی نیز دارد ؛ این سرعت تقریبا در میان تمام انواع ماوس ، در جایگاه اول قرار دارد . این ماوس ها انتخاب بسیار خوبی برای گیمرها ، هنرمندان فعال در حوزه دیجیتال و سایر کاربرانی است که به سرعت بسیار بالای پاسخدهی ماوس نیازمندند .

2- ماوس بی سیم

ماوس بی سیم با ارسال سیگنال های رادیویی به یک دانگل ، که از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل است ، قادر به دریافت دستورات کاربران است . با اینکه استفاده از ماوس بی سیم موجب آزادی عمل کاربران می گردد ، اما در زمینه سرعت پاسخدهی ، اندکی کندتر از ماوس کابلی عمل می کند ، البته اگر برای کاربری معمولی به دنبال استفاده از این نوع ماوس هستید ، متوجه تفاوت این دو حالت نخواهید شد و انتخاب این نوع ماوس موجب راحتی شما در حرکت و جا به جایی نیز خواهد گشت . منبع تغذیه این نوع ماوس ، باتری است .

3- ماوس بلوتوث

ماوس های بلوتوثی نیز مانند ماوس های بی سیم ، از ارتباطات رادیویی ، در دامنه بلوتوث ، برای انتقال دستورات استفاده می نمایند . لپ تاپ ها معمولا دارای گیرنده بلوتوث هستند ، اما در مورد کیس های کامپیوتری ، می توانید با تهیه یک گیرنده بلوتوثی ، این مشکل را حل نمایید . البته در اکثر مواقع ، ماوس های بلوتوثی ، دارای دانگل USB نیز هستند تا در صورت تمایل کاربران ، ارتباط به این صورت برقرار گردد . برای تامین انرژی این نوع ماوس نیز از باتری های قلمی استفاده می شود .

  

انواع ماوس از نظر فناوری ارتباط

  

1- ماوس ترک بال ( Track Ball )

ماوس ترک بال ، مانند یک ماوس برعکس است ؛ این ماوس ها از یک غلتک توپی در قسمت بالایی بدنه خود برخوردارند که با استفاده از حسگرهای داخلی و حرکت دست کاربر ، قادر به حرکت دادن نشانگر ماوس در صفحه هستند . با توجه به حساسیت توپ غلتک و محل قرار گیری آن ، بهتر است برای انجام فعالیت هایی نظیر گیمینگ یا سایر فعالیت های حساس به حرکت شدید نشانگر ماوس ، از ماوس های دیگر استفاده نمایید .

2- ماوس نوری

ماوس های قدیمی که از یک توپ غلتان در زیر ماوس برخوردار بودند ، با پیگیری موقعیت افقی و عمود ، حرکت نشانگر ماوس را ممکن می نمودند ، اما ماوس های نوری جدید ، با استفاده از نور LED قرمز رنگ ، مسیر حرکت را با تصویربرداری رصد کرده و از طریق یک حسگر سخت افزاری CMOS ، ذرات نور به جریان الکتریکی تبدیل می گردد تا حرکت ماوس به طور پیوسته و طبیعی صورت بگیرد .

3- ماوس لیزری

ماوس های لیزری و نوری ، از نظر ظاهری و عملکردی شبیه به هم هستند ، اما یک تفاوت عظیم بین آنها وجود دارد ؛ ماوس های نوری از نور مادون قرمز برای رصد کردن مسیر حرکت کاربر استفاده می نمایند ، در حالیکه ماوس های لیزری ، از نور LED خارج از محدوده دید انسان استفاده می نمایند . به همین دلیل ، هیچ نوری را در زیر ماوس مشاهده نخواهید کرد . از نظر سرعت عملکردی نیز ماوس های لیزری اندکی سریع تر از ماوس های نوری عمل می کنند .

  

ماوس ها از نطر شکل ظاهری

  

1- مجیک ماوس

مجیک ماوس ، محصول کمپانی اپل است که از ساختار آشنای کیس های کامپیوتری بهره می برد . برای اسکرول کردن ، چرخی میانی وجود ندارد و بایستی با تکیه بر فناوری لمسی و چند لمسی ، از این ویژگی استفاده نمایید ؛ به هر حال محصولات اپل به ساده گرایی معروفند . لازم به ذکر است که می توان از این ماوس در تعامل با ویندوز نیز استفاده نمود .

2- ماوس عمودی

ماوس هایی وجود دارند که به طور کامل ، منطبق با اصول ارگونومیک طراحی شده اند . در استفاده از این ماوس ، دست به طور کامل در موقعیت "دست دادن" قرار می گیرد و که موجب کاهش فشار به بر بخش زیرین مچ و چرخش داخلی شانه می گردد . عادت کردن به این مدل ماوس ، اندکی سخت است اما به کاهش گرفتگی عضلانی و بیماری های استخوانی بدن همچون تونل کارپال کمک می نماید .

3- ماوس گیمینگ

ماوس های گیمینگ هم در مدل های کابلی و هم در مدل های بی سیم ارائه می شوند و به طور معمول دارای ویژگی هایی فراتر از یک ماوس معمولی هستند تا تجربه کاربری گیمرها ، در سطح بالایی باقی بماند . همچنین ، ماوس های گیمینگ ، از سرعت بالاتر ، تاخیر کمتر و طراحی ارگونومیک ، نسبت به ماوس های معمولی برخوردارند .
دکمه های به کار رفته در سطح بدنه این ماوس ها ، متنوع تر هستند و قابلیت تنظیم برای اجرای دستورات خاص را دارند . از دیگر ویژگی های یک ماوس گیمینگ ، می توان به طراحی پر زرق و برق ، کنترل DPI نمایشگر و درایورهای قابل تغییر اشاره کرد .